Auto Wassen op locatie in Hilversum

Wij komen naar u toe om uw auto goed schoon te maken. De Autoreiniging Centrale reinigt overal, waar en wanneer u wilt, ook in Hilversum. Doordat u niet naar een wasstraat hoeft te rijden scheelt dit tijd, brandstof en door de ecologische reiniging helpt u het milieu ook een handje. Wij reinigen bij u in de straat, maar kunnen ook naar uw werk komen. De Autoreiniging Centrale zorgt dat u uw kostbare tijd niet kwijt bent door onze autoreiniging op locatie in Hilversum. 

 

Wij reinigen de auto’s met een stoomreiniger. Deze milieuvriendelijke manier van een auto wassen zorgt ervoor dat de lak een diepere glans krijgt en de bacteriën in de auto gedood worden. Door deze unieke manier van reinigen met de Optima Steamer kunnen wij op locatie werken omdat deze in onze bus is ingebouwd. Onze bussen zijn tevens uitgerust met polijstmachines en schamporelmachines om ook de smerigste auto’s weer netjes schoon te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto open te doen en wij doen de rest! Door onze unieke manier van autowassen zult u zien dat wij de lak van de auto meer laten glanzen en het interieur grondiger kunnen reinigen dan andere methodes.

Auto Poetsen op locatie in Baarn

Wij komen naar u toe om uw auto goed schoon te maken. De Autoreiniging Centrale poetst overal, waar en wanneer u wilt, ook in Baarn. Doordat u niet naar een wasstraat hoeft te rijden scheelt dit tijd, brandstof en door de ecologische reiniging helpt u het milieu ook een handje. Wij poetsen bij u in de straat, maar kunnen ook naar uw werk komen. De Autoreiniging Centrale zorgt dat u uw kostbare tijd niet kwijt bent door het auto poetsen op locatie in Baarn. 

 

Wij poetsen de auto’s met een stoomreiniger. Deze milieuvriendelijke manier van een auto wassen zorgt ervoor dat de lak een diepere glans krijgt en de bacteriën in de auto gedood worden. Door deze unieke manier van reinigen met de Optima Steamer kunnen wij op locatie werken omdat deze in onze bus is ingebouwd. Onze bussen zijn tevens uitgerust met polijstmachines en schamporelmachines om ook de smerigste auto’s weer netjes schoon te krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is de auto open te doen en wij doen de rest! Door onze unieke manier van autowassen zult u zien dat wij de lak van de auto meer laten glanzen en het interieur grondiger kunnen reinigen dan andere methodes.