Dagelijks poetsen
wij +30 auto’s.

Autoreiniging Eemnes e.o.

Ook in Eemnes en omgeving uw auto of wagenpark ecologisch gepoetst middels stoomreiniging. Op locatie. Dus bij u thuis of op uw werk.

Bereken uw prijs

Bepaal zelf uw prijs via ons formulier. Geen verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk.

Betaal altijd achteraf

U betaalt pas als u helemaal tevreden bent. Achteraf. Per pin, zakelijk via factuur.

Poetsen voor uw deur

Wij poetsen uw auto voor uw deur. Of dat nu bij uw woning of op uw werk is.

Ecologisch auto poetsen

Per poetsbeurt verbruiken wij maximaal 3 liter water. Erg ecologisch poetsen dus.

Auto laten poetsen Eemnes

U auto of wagenpark ecologisch gepoetst middels stoomreiniging. Op locatie, dus bij u thuis of op uw werk.

Uw auto laten poetsen in Eemnes en omgeving? Dat doen wij! Autoreinigingcentrale regelt dat uw auto wordt gepoetst. Ook in Eemnes kunt u uw auto laten poetsen. Wij poetsen uw auto, bestelwagen/bus of caravan/kamper zonder voorrijkosten bij u thuis of op de zaak.

Is uw auto toe aan een autopoetsbeurt? Heeft er bijvoorbeeld iemand in uw auto gekotst of wordt de autolak doffer? Wij zorgen er voor dat de binnen- en buitenkant van de auto weer als nieuw wordt. En het mooie: u hoeft niet direct de gehele auto te laten poetsen. U kiest op onze website wat u wilt dat wij voor uw auto doen.

Opties bij Autoreiniging Eemnes

Zo kiest u bij Autoreiniging Eemnes bijvoorbeeld voor:

  • De binnen- en buitenkant van uw auto laten poetsen
  • De binnenkant (interieur) van uw auto laten poetsen
  • De buitenkant (exterieur) van uw auto laten poetsen

Alle drie de soorten poetsbeurten zijn uit te breiden met extra opties. Denk hierbij aan langere poetstijden, dieptereiniging (shampoorellen), leerbehandeling, koplampen herstel etc. Hierdoor betaalt u niet voor opties en diensten die u niet nodig heeft.

Uw auto laten poetsen op locatie (in Eemnes)

Wij komen de auto bij u thuis poetsen, of als dat beter uitkomt, op het werk of een andere locatie. U bepaalt waar wij de auto komen poetsen middels stoomreiniging. U hoeft er alleen voor te zorgen dat er binnen 50 meter een stroompunt is én dat er werkruimte om de auto heen is zodat wij de auto kunnen poetsen.

U ziet het: bij ons kunt u terecht als u een autopoetser in Eemnes zoekt. Bekijk onze prijzen of maak direct een afspraak.