Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de poetsbeurten, een technische vraag of wil u meer weten over administratie of klachten? Lees hier de FAQ.

Over de poetsbeurt

Dat hangt van uw wensen en de staat van uw auto af. Middels ons formulier kunt u zelf bepalen welke werkzaamheden voor welke prijs u kunt laten uitvoeren.

Om een poetsbeurt bij u op locatie (thuis of op het werk bijvoorbeeld) te kunnen uitvoeren hebben wij stroom (230 volt, normale aansluiting) nodig. Graag binnen 50 meter van de auto. Daarnaast is een voldoende werkruimte om de auto heen nodig.

Nee. Deze zijn enkel ter voorkeur. U geeft bij ons een voorkeur aan bij het reserveren van een autopoetsbeurt. Uiteraard proberen wij onze uiterste best te doen om uw voorkeur te realiseren, echter is dit niet altijd mogelijk helaas. Wij zullen op zo’n moment met u overleggen om tot een passende datum / tijdstip te komen.

Nee. Tenzij vooraf met u besproken. Wij raden wel aan om, wanneer uw auto extra vervuild is, extra poetsminuten bij te kopen. Deze staan om de extra opties in het reseveringsformulier.

Dit gaat helaas niet. Wij maken gebruik van stoom (wat wel +/- 180 graden is) maar de waterreservoirs kunnen wel bevriezen. Mocht het gebeuren dat het vriest als u een afspraak gemaakt heeft, nemen wij vooraf even contact met u op.

Dat kan vaak wel. Stoomreiniging kan ook plaatsvinden als het regend. Eventueel kunnen wij onze speciale poetstenten inzetten om de auto droog te poetsen. Dit gebeurt eigenlijk alleen als het extreem hard regent.

Technische vragen

Dit is lastig. Dat hangt namelijk erg af van het soort verf, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u verfspetters op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Dit is vaak mogelijk. Het hangt echter wel erg af van het soort hars, hoe lang het al op de lak zit en de staat van de lak van de auto. Wanneer u hars op uw auto aantreft raden wij u aan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Uiteraard. Juist extra vieze auto’s zien wij als een professionele uitdaging.

Het kan wel zo zijn dat een extra vieze auto extra tijd kost om schoon te maken. Boek daarom bij uw reservering direct de optie: Extra vuil toeslag bij. Dat voorkomt onaangename (prijs)verrassingen achteraf.

Soms wel, soms niet. Dat hangt er van af wat voor geur het is en waar die geur vandaan komt.

Standaard stoomreinigen wij bijvoorbeeld wel de luchtfilters van de auto. Als extra optie kunt u uw auto laten shampoorellen. Dit haalt ook veel vuil en geur weg. Soms is echter ook dat niet genoeg. Uw auto zal dan eigenlijk een Ozon behandeling moeten krijgen. Deze bieden wij helaas niet aan.

Dus ja, wij kunnen een vieze lucht uit uw auto halen, maar dat kunnen wij niet garanderen.

Administratieve vragen

Om een poetsbeurt bij u op locatie (thuis of op het werk bijvoorbeeld) te kunnen uitvoeren hebben wij stroom (230 volt, normale aansluiting) nodig. Graag binnen 50 meter van de auto. Daarnaast is een voldoende werkruimte om de auto heen nodig.

U betaalt altijd achteraf. Zo betaalt u nooit te veel en ziet u het werkelijke resultaat. Voor elke poetsbeurt worden de werkzaamheden en de kosten duidelijk en vooraf met u besproken.

Uiteraard. Vraag dit aan de autopoetser als hij bij u ter plaatse is. Dan volgt er binnen 2 werkdagen na de uitvoering van de poetsbeurt een factuur.

Standaard worden de gegevens van de aangevraagde poetsbeurt als facturatiegegevens gebruikt. Indien dit anders moet zijn, geef dat dan s.v.p. aan in het formulier.

Dit is helaas alleen mogelijk als u een bedrijf bent. Ook dient u een minimaal 3 jaar actieve KVK inschrijving te hebben. Vraag dit vooraf altijd even bij ons aan.

Stel ons uw administratieve vraag gerust. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij klachten

Dat vinden wij erg vervelend om te horen. Vaak heeft het één van onderstaande oorzaken.

Te weinig tijd geboekt?

Vooraf willen wij u wijzen op de maximale lengte van de poetsbeurt waarvoor u geboekt heeft. Het kan zijn dat de autopoetser een sterk vervuilde auto aantrof en daardoor een keuze moest maken. De keuze waaraan hij zijn tijd ging besteden. Dan kan het zijn dat hij zo hard mogelijk heeft gewerkt om de auto schoon te maken binnen de gereserveerde tijd. Als het goed is is dit met u (vooraf) overlegd.

Oplossing: wij raden u aan de volgende keer extra tijd bij te boeken. U heeft van ons een flyer gekregen met een kortingscode. Gebruik die bij het aanmaken van een nieuwe poetsbeurt.

Als er tijd genoeg was

Als de autopoetser ruim op tijd klaar was en u treft na afloop alsnog vuil aan, bieden wij daar onze excuses voor aan. Neem gerust contact met ons op om uw klacht te bespreken. Wij staan altijd open voor een passende oplossing.

Oei. Erg vervelend. Wij gaan dit samen met u regelen. U kunt er van uit gaan dat schade ook door onze verzekering gedekt wordt, dus maakt u zich daarover niet druk.

Wat we wel even moeten uitsluiten is of de schade vóór de poetsbeurt is ontstaan, tijdens óf daarna. Daarom maakt onze autopoetser ook altijd vooraf en achteraf foto’s van de auto.

Als inderdaad blijkt dat de schade door ons is ontstaan schakelen wij onze verzekering in. Neem bij schade zo snel mogelijk contact met ons op.

Erg vervelend. Zeker omdat wij ook weten dat u verdere afspraken kunt hebben.

De autopoetser heeft een schema waaraan hij zich zo goed als mogelijk is probeert te houden. Echter kan het voorkomen dat hij in de file staat. Of dat een vorige afspraak uitloopt bijvoorbeeld.

Weet dat wij altijd ons best doen om op tijd te komen. Excuses voor dit voorkomen.

Meldt ons s.v.p. zo snel en volledig mogelijk uw klacht. Dat nemen wij zo snel en volledig mogelijk op.