oettinger_volkswagen_golf_gti_tcr_german

EP-Performance

EP-Performance

EP-Performance

EP-Performance

CHIPTUNING

CHIPTUNING OP MAAT

WILT U MEER RIJPLEZIER (POWER) EN BESPAREN OP UW BRANDSTOFKOSTEN?

Wij werken alleen maar met hoogwaardige software apparatuur en kunnen u daarom verzekeren dat wanneer u weer op weg bent met de auto u bent voorzien van de beste software op de markt.

Een chiptuning op maat met de software van ATM maakt het voor u waar! ATM is gespecialiseerd in het optimaliseren van de motormanagementsoftware voor verbetering van de prestaties van benzine- en dieselvoertuigen. 

en daarom werken wij alleen maar met de software van ATM.

EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

EEN OVERZICHT VAN ONZE DIENSTEN

CHIPTUNING, KIES VOOR EEN EXPERT

EP-Performance IS EEN GROEIENDE, AMBITIEUZE ORGANISATIE DIE U GRAAG HELPT MET AL UW VRAGEN OVER CHIPTUNEN.

U bent altijd verzekerd van een duurzaam en veilig kwaliteitsproduct. Bent u actief in de logistieke sector en/of heeft u een bedrijf met een wagenpark? Dan hebben wij ook voor uw vraag het juiste chiptuning antwoord. Ook speciale wensen vertalen wij in een maatwerkproduct tegen zeer gunstige voorwaarden. Daarom komen autoliefhebbers voor chiptuning naar EP-Performance:

  • Op maat ontwikkelde en uitvoerig geteste chiptuning-producten

  • Brandstofbesparende chiptuning programma's voor de logistieke sector

  • Uitgebreide motordiagnose voor en achteraf

  • Gediplomeerde autotechnici aanwezig met jarenlange ervaring in chiptuning

  • Tevreden klanten. Bekijk direct de succesverhalen op de rijervaringen-pagina

Chiptuning op locatie 

 

Chiptuning bij u op locatie kan een prima oplossing zijn als u liever de auto thuis of op uw werk wilt laten chiptunen. Ook als u het te ver vind rijden naar ons kan het mogelijk zijn om een van onze programmeurs te laten langskomen voor chiptuning op locatie. U hoeft alleen de sleutel over te dragen aan onze programmeur en kunt verder gaan met uw bezigheden. Onze servicebus is voorzien van alle apparatuur die nodig is om de chiptuning op locatie goed te laten verlopen. Wij zullen uw auto uitlezen op fouten en maken een korte proefrit vooraf waarbij wij de staat van het voertuig controleren. Vervolgens wordt de standaard software uitgelezen en opgestuurd naar het hoofdkantoor voor de optimalisatie. Het geoptimaliseerde bestand wordt vervolgens in de ECU van de auto geprogrammeerd. Na de tuning maakt de programmeur een laatste proefrit waarbij de live waardes worden uitgelezen en eventueel bijgesteld zodat de maatwerk tuning gegarandeerd geslaagd is. De betaling kan op factuur of per pin worden voldaan en de factuur volgt per email.

  • Chiptuning op locatie?

 
audi r8.jpg