autoreinigingcentrale_logo.png

Interieur detail

 

U zit niet op uw gemak in een vies interieur van uw auto, dat is een gegeven. Een interieur detail kan beginnen bij een grondige stofzuigbehandeling tot aan een zeer uitgebreide behandeling waar wij ieder hoekje en gaatje reinig aan de binnenkant van uw auto. Uiteindelijk zal dan alles zoals de bekleding, ramen, kunststof en leer schoongemaakt en behandeld worden.

Ieder materiaal en component aan de binnenzijde van uw auto vereist een andere benadering en behandeling. Automatten en bekleding kunnen worden gereinigd met stoom om de bacteriën te doden welke zich hier in kunnen nestelen.

Een goed gereinigd interieur voorkomt nare en vieze luchtjes en is gezonder om in te vertoeven tijdens uw autoritten. Heeft u last van echt nare luchtjes in de auto dan kunnen wij het interieur behandelen met ozon of een van onze andere methodes om deze voorgoed te verwijderen. Een uitgebreide interieur detail kan soms wel eens meer dan een dag duren afhankelijk wat er gedaan moet worden. Ook het herstellen van instapschades aan de wangen van de stoel behoort tot de mogelijkheden.

Leder vereist een andere aanpak en moet zorgvuldig een diepte reiniging ondergaan en hierna weer worden verzorgd met een leder dressing welke uitdrogen voorkomt. Het is ook mogelijk het leer te coaten met een Leder Coating voor een langdurige bescherming*

 

* Kiest u voor een leder coating , dan is de meerprijs afhankelijk van het interieur van de auto, beginnend bij €265,00 excl. BTW.

 

   Prijs

    Vanaf €60,00 excl. BTW

 

   Tags

Alle diensten
Wassen
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

© 2019 Autoreiniging Centrale